Luxauto: flexibele autoverhuur in heel België

Betrouwbare verhuur sinds 1954

Wie een wagen wil huren, kan al meer dan 60 jaar terecht bij Luxauto. Al sinds 1954 zorgen wij voor perfect onderhouden huurauto’s. Door de decennia heen zijn we uitgegroeid tot een echte hoofdrolspeler in autoverhuur in België. Reserveer uw auto nu online!

Autoverhuur voor particulieren & bedrijven

Met een wagenpark van meer dan 600 voertuigen en 21 kantoren verspreid over België, kunnen we flexibel zijn in onze autoverhuur. Luxauto biedt u steeds een formule op maat aan. Huur uw voertuig voor 1 uur of voor 24 maand en breng hem binnen in een ander kantoor dan vertrek.

Bovendien betekent autoverhuur bij Luxauto :

 

  • 24u/24u Europese pechbijstand
  • Efficiënte schadeafhandeling
  • Uw eigen accountmanager
  • Duidelijke opvolging en facturatie

 

Investeren om u steeds beter van dienst te kunnen zijn

Bij Luxauto zetten we alles op alles om een breed netwerk van filialen uit te bouwen. Voor autoverhuur kan u nu al terecht in 21 verhuurkantoren, verspreid over heel België. Uiteraard investeren we ook voortdurend in de vernieuwing van ons wagenpark. Zo heeft u altijd een ruime keuze uit nieuwe voertuigen. Of u nu een personenwagen, bestelwagen, minibus of vrachtwagen wil huren.

U zal bovendien merken dat we er alles aan doen om u een uitmuntende autoverhuurservice te bieden. Ons personeel wordt goed opgeleid en weet u perfect te helpen. We breiden onze diensten uit wanneer dat nodig is en zorgen dat u waar voor uw geld krijgt.

U zoekt een betrouwbare partner voor autoverhuur? Contacteer Luxauto