Luchthavenvervoer en andere chauffeursdiensten

Moet u binnenkort op het vliegveld zijn en zoekt u een manier om er snel en veilig te geraken? Met het luchthavenvervoer van Luxauto is uw gezelschap snel ter plaatse!

Snel en zorgeloos naar het vliegveld 

Neemt u met een groep vrienden, familieleden of collega's het vliegtuig? U kunt natuurlijk met een of meerdere auto's gaan, maar dan moet u ook parkeerplaats vinden of regelen. Met het luchthavenvervoer van Luxauto hoeft u zich over parking geen zorgen te maken. Ook de rit naar de luchthaven is veel zorgelozer. Onze chauffeurs brengen u snel en veilig tot bij de vertrekhal. 

Op stap met chauffeur

Onze chauffeursdiensten gaan verder dan luchthavenvervoer. Ook als u een avondje uit wilt met vrienden of familie kunt u rekenen op onze ervaren chauffeurs. Zij zitten steeds strak in het pak, zodat u in stijl op uw bestemming komt! Of het nu met een personenwagen of een minibus is.

Boek uw chauffeur

Wilt u meer weten over luchthavenvervoer en chauffeursdiensten van Luxauto? Of wilt u direct uw chauffeur boeken? Aarzel dan niet om een e-mail sturen naar shuttle@luxauto.be.